Aankoop makelaars

Huis kopen? Neem uw eigen BIV makelaar mee!
Bent u op zoek naar uw droomwoning? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het moet aanpakken?

Raadpleeg dan uw persoonlijke Erik Bessems aankoop makelaar. Wij zijn specialist in het begeleiden van de aankoop van woningen. Wij kennen de markt, zullen u u kosten besparen en u met raad en vooral daad terzijde bijstaan bij de koop van uw nieuwe huis. En bij het complexe proces dat voorafgaat aan de uiteindelijke aankoop.


Wat de persoonlijke aankoop makelaar voor u kan betekenen:

  • samen met u brengen wij uw woonwensen realistisch in kaart
  • u helpen uw droomhuis te vinden
  • nader onderzoek doen op eventuele kritische punten
  • u begeleiden bij een bezichtiging 
  • het nieuwe huis taxeren
  • de prijsonderhandelingen doen
  • u bijstaan met juridisch advies
  • het contact met de notaris regelen
  • zorgen voor een stipte en goede oplevering

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor het gehele traject, van zoekopdracht tot overdracht, of slechts voor enkele onderdelen. En daarmee houdt het niet op. Ook na oplevering kunt u met vragen en problemen bij ons kantoor terecht.

Kortom met uw persoonlijke aankoop makelaar staat u als koper van een huis een stuk sterker.

Tips voor de aankoop van een woning.

Wat komt er allemaal bij het kopen van een huis kijken?

Hieronder vindt u nog een paar praktische tips.

1. Voorkom een miskoop
De onafhankelijke en nuchtere inbreng van onze BIV-makelaars kan u onschatbare diensten bewijzen. Wij behoeden u voor een foute aankoop of te veel betalen. Ook waarschuwen wij u voor de risico's, want u bent het beste gebaat bij een huis dat blijvend goed in de markt ligt. Als BIV-makelaar hebben wij daar kijk op.

2. Geef een (mee) zoekopdracht
Internet, twitter en smartphones met een app-je. Op veel moderne manieren kan u als woningzoeker nieuw aanbod ontvangen. Daarnaast zijn er altijd woningen die niet op internet terug te vinden zijn. Zeker in bepaalde prijscategorien is "stille verkoop" geen uitzondering. Voor de BIV-makelaar is dat juist een belangrijk deel van zijn werk; weten wat er speelt. Geef ons daarom een (mee) zoekopdracht. Dat betekent dat wij samen met u de woonwensen bespreken maar ook uw financiële speelruimte. Aan de hand van deze gegevens gaat de BIV-makelaar voor u op zoek; ook out of the box!

3. Kies voor zekerheid
Maar als u dat gevonden hebt, wat dan? Wat dacht u van het hele gedoe om de aankoop? Van het geharrewar over de prijs? Wat is een optie? Is het huis de vraagprijs wel waard? Hoe zit het met de bouwtechnische kwaliteit? Als BIV-makelaar kunnen wij u daarbij helpen, bijvoorbeeld ook met het taxeren van de door u beoogde woning en het inschakelen van een goede bouwkundige. Als BIV-makelaar kunnen wij u ook helpen bij de financiering. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste hypotheek.