Virtual Reality

 

Matterport

Matterport 3D geeft de kijker de keuze om op drie verschillende manieren een woning te bekijken:

1 De virtual reality tour,
2 De 3D-plattegrond,
3 Het poppenhuis-model,
Het is gebruikersvriendelijk, eenvoudig te navigeren en geschikt voor alle mobiele apparaten.


In combinatie met een VR-bril heeft de kijker het gevoel daadwerkelijk in de woning t
e zijn.Wij scannen de woning met een speciaal daarvoor ontwikkelde camera. Het scannen van een woning duurt tussen de 1 tot 4 uur, afhankelijk van de grootte van het object.
Het eindresultaat is een 3D model dat als basis dient voor diverse andere toepassingen zals bijvoorbeeld onze miniwebsites,VIRTUEEL RONDWANDELEN
Navigeer door een woning alsof je er in staat. Kijk naar links, rechts, onder, boven en beleef de ruimte, de indeling en de mogelijkheden. De beelden zijn zeer realistisch en geven een perfect beeld van iedere woning. De techniek werkt als Google Streetview, alleen dan veel gedetailleerder en interactiever.

DOLLHOUSE VIEW
De poppenhuismodus is een 3dimensionale weergave van een woning. Het geeft de online bezoeker een bijzonder perspectief van de woning.  Het is als een röntgenscan van de woning, waarbij de onderlinge verhoudingen van de ruimtes op een bijzondere heldere manier worden weergegeven.
De gebruiker kan de woning roteren, in- en uitzoomen en schakelen tussen verdiepingen. Daarnaast kan de bezoeker eenvoudig een locatie aan klikken om  verder te navigeren in de virtuele tour.

VERDIEPINGEN
De 3D tour geeft u de mogelijkheid om moeiteloos te switchen tussen verdiepingen. Het is alsof u een virtuele lift gebruikt. U komt precies uit op de plek boven u.Schakel van begane grond naar boven en weer terug.
De virtuele lift maakt de tour tot een ware belevenis en geeft de websitebezoeker een absoluut wow-effect.

PLATTEGROND
In de plattegrondmodus wordt de woning per verdieping in 2D weergegeven. Dit geeft de bezoeker een perfect beeld van de indelings- en inrichtingsmogelijkheden van de ruimte. Ook de onderlinge verhouding tussen de ruimtes en de routing van de woning worden hiermee perfect in beeld gebracht.

HIGHLIGHT REEL
In de 3Dtour kun je via de afbeeldingen switchen van vertrek naar vertrek. Ookbevindt zich ook de mogelijkheid om een zogenaamde “guided tour” te volgen. Door op de afspeelbutton te klikken, wordt de bezoeker begeleid door de tour, zonder dat hij actie hoeft te ondernemen. Ook heeft de bezoeker de mogelijkheid om van hotspot naar hotspot te schakelen voor een versnelde tour door de woning.

2D FOTO’S
Wij kunnen prima foto’s voor Funda en andere digitale communicatie uit een Matterport 3D tour halen.

OMGEVINGSBEELDEN IN 360 GRADENFOTOGRAFIE
Matterport is voornamelijk bedoeld voor interieurfotografie maar we kunnen  ook 360 graden (hoogte) foto’s van exterieur van de woning en omgeving vastleggen. Hierdoor wordt er een nog vollediger beeld van de woning en omgeving gegeven.
De 360gradenfoto’s worden geïntegreerd in de highlightreel van de Matterrport 3D tour.

VIRTUAL REALITY
Iedere 3D tour is standaard voorzien van een Virtual Reality versie die via een link of via het VR-icoon rechtsonder in de 3D tour te activeren is voor gebruikers. Op deze manier kan men de woning op een revolutionaire manier bekijken.

MATTERTAGS
Met Mattertags kunnen we hotspots aanbrengen in de 3D tour om de bezoeker achtergrondinformatie te geven over details van de woning. Dit kan met tekst, links, foto’s of video.

MATTERPORT SHOWCASE APP
De Matterport 3D Woningtours zijn met behulp van een link of embedcode te bekijken op ieder device. Daarnaast maken we het onze opdrachtgevers nog makkelijker om hun woningen te presenteren. Hiervoor geven we toegang tot Matterport Showcase App.
Al uw woningen kunnen met de showcase app offline bekeken worden. Een perfecte manier om uw portfolio of woningportefeuille aan toekomstige klanten te presenteren.


De Matterport 3D Tours zijn te delen met een link (web url) 

klik met muis in 3D tour om handmatig over te nemen ..

 

 

 

 

Wij stellen cardboards ter beschikking aan onze klanten waarmee ze met hun slimme telefoon de woning in Virtual reality kunnen bekijken klik op de foto voor de uitleg.