Taxatie nodig? Snel, deskundig en gedegen bij Erik Bessems Makelaardij

 

Allereerst, wat is taxeren eigenlijk?

Taxeren is vanouds één van de kernactiviteiten van onze makelaardij. Een taxatie kan voor uiteenlopende doeleinden nodig zijn, bijvoorbeeld bij de aankoop van vastgoed: zonder taxatie is er immers geen juiste prijsstelling. Vaak is het de verzekeraar of de financier die een taxatierapport vraagt in verband met uw hypotheek of de opstalverzekering.

 

Ook de overheid heeft geregeld taxaties nodig. Bijvoorbeeld in het kader van de onroerende zaakbelasting of de inkomsten- en vermogensbelasting. Daarnaast zijn taxaties gewenst bij echtscheidingen en voor een goede onderbouwing van uw aan- of verkoopbeslissing. Erik Bessems Makelaardij heeft ook op dit specialistische gebied ruime ervaring.

 

Wat kunt u van onze taxateur verwachten?

U zoekt een taxateur met ruime ervaring in het waarderen van woningen. Een taxateur die u kunt vertrouwen, die snel voor u aan de slag gaat en die een taxatierapport produceert waarin alle aspecten van de waarde zijn meegenomen. Een gedegen stuk, waar u en de financiële instanties van uit kunnen gaan. Zonder vraagtekens maar mét onderbouwing door feiten en cijfers en gebaseerd op een jarenlange ervaring.

 

Onze taxateurs zijn gecertificeerd en worden regelmatig getoetst op hun kennis, we houden deze kennis bij door middel van permanente educatie. Zo bent u verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

 

U heeft een taxatie nodig voor uw hypotheek

Zowel voor de (her)taxatie voor uw Nederlandse hypotheek in België als bij de aanvraag van een hypotheek voor de financiering van uw woning worden onze taxatierapporten bij alle Nederlandse geldverstrekkende instellingen en banken geaccepteerd.

Alle van belang zijnde waardes met betrekking tot uw aanvraag van een hypotheek worden in het rapport vermeld en door ons opgesteld.

 

U heeft een taxatie nodig voor uw echtscheiding of boedelsplitsing

In het geval van een echtscheiding, boedelsplitsing, erfenis heeft u behoefte aan een onpartijdige en objectieve taxatie. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de taxatie geaccepteerd wordt door alle betrokken partijen, zoals de rechtbank, advocatuur en notariaat.

 

U heeft een taxatie nodig voor uw aan- of verkoop

Als u een woning wilt kopen, heeft u te maken met een verkopende partij en vaak een professionele makelaar. Met onze onpartijdige en onafhankelijke het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) taxatie staat u sterker in de onderhandelingen. Of nog beter, u maakt gebruik van onze aankoopbegeleiding waardoor we, naast het waarderen van de woning, ook volledig bijstaan in het gehele aankooptraject.

 

Als u uw woning wilt verkopen, maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling en nodig ons direct uit om uw specifieke situatie te bespreken. 

 

Online taxatieformulier

Wilt u een taxatieopdracht verstrekken of een offerte ontvangen, neem dan hier contact met ons op!