Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn, je hoeft alleen maar het juiste team achter je te hebben.

Wij zullen met u communiceren zodat we precies begrijpen wat voor u het belangrijkste is om uw volgende zet te kunnen doen.

 

 

 

Als u uw huis gaat verkopen, wilt u een verkoop die zo vlot mogelijk verloopt, waarbij u een goede prijs krijgt, zonder problemen achteraf. Dat verzorgen we voor u!

 

Een makelaar is tegenwoordig niet alleen de persoon die partijen bij elkaar weet te brengen, maar ook steeds meer een 'marketeer'; iemand die uw woning kan 'vermarkten'. Uw huis moet namelijk opvallen tussen al het aanbod, gevonden worden door de juiste zoekers en dan aanspreken bij deze specifieke doelgroep. En dat weten we voor u te bereiken!

 

Het resultaat? Een goed gestructureerde aanpak, waarbij de presentatie van uw woning met kop en schouders boven die van concurrerende objecten uitsteekt waardoor u sneller en voor een betere prijs verkoopt dan andere huizen.

 

Nodig onze makelaar eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling en laat u voorlichten over onze unieke aanpak! Door deze bewezen aanpak hebben we reeds vele woningen verkocht de laatste jaren!

 

Al interesse in onze werkwijze? Bel ons 089-696696 

Met de kosteloze en vrijblijvende waardebepaling hebben we uw woning bekeken en ons plan van aanpak (met een reëel advies en offerte) voor uw woning gepresenteerd.

 

Specifiek plan van aanpak voor uw woning

Wat opvalt in dit plan is dat we specifiek op zoek gaan naar potentiele kopers die voldoen aan het gestelde kopersprofiel. De presentatie van de woning op de beste immo websites in Nederland, België en indien passend in Duitsland, de wervende brochures met plattegronden, de professionele fotoreportage (inclusief 360 graden foto’s en loopvideo’s!), de marketingcampagnes: alles wordt vanaf dag 1 ingezet om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren!

 

Bezichtiging van uw woning

Tijdens de bezichtiging met een potentiële koper nemen we de tijd om uw woning enthousiast en doelgericht aan te prijzen, na iedere bezichtiging krijgt u vanzelfsprekend de terugkoppeling. De kandidaat kopers kunnen ook in de avonduren en in het weekend bij ons terecht voor de bezichtiging!

 

Onderhandelingen

Tijdens de spannende periode van onderhandeling voorzien we u van advies over zaken als transactieprijs, opleverdatum, eventuele voorbehouden en randvoorwaarden. Erik Bessems Makelaardij kenmerkt zich ook hier in persoonlijke begeleiding, grote bereikbaarheid en deskundig advies!

 

Koopakte, notaris en verdere afhandeling

De onderhandeling is succesvol afgerond. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht. De koopakte wordt door ons opgesteld, de notariële akte wordt gecontroleerd en alle overige stukken worden opgemaakt. Erik Bessems Makelaardij is aanwezig tijdens de taxatie van uw woning, begeleidt de inspectie en is aanwezig bij de notaris.

 

Van kosteloze waardebepaling tot notaris: Erik Bessems Makelaardij begeleidt u persoonlijk, deskundig en met een glimlach….