Verzekeren in Nederland en België

 

Erik Bessems Verzekeringen & Hypotheken is een onafhankelijk financieel adviesbureau. Indien u voor uw Belgische verzekeringen gebruik wil maken van een Nederlandse tussenpersoon, kunnen wij u prima van dienst zijn. Wij vragen voor u de offertes op en brengen de polis, in overleg met u, onder bij onze Belgische partners. 

 

Wat betekent Erik Bessems Verzekeringen voor u:

 Mede als gevolg van de intensieve samenwerking met Erik Bessems Makelaardij zijn wij uitgegroeid tot een speler van formaat. Met een aantal gecertificeerde specialisten houden wij ons continu bezig met het optimaliseren van de financiële positie van onze klant. Door onze onderhandelingspositie ten opzichte van alle geldverstrekkers bieden wij u: 

- meer dan uitstekende voorwaarden en rentes; 

- hulp bij de onderhandeling bij het aangaan van financieringen voor privé woningen, beleggingsobjecten en woonwinkelpanden in Nederland en België. 

 

Graag willen wij geheel vrijblijvend een inventarisatie maken omtrent uw financiële huishouding en u adviseren naar de volgende etappe in uw leven; de aankoop van uw nieuwe woning! 

Op de website van Erik Bessems Hypotheken & Verzekeringen vindt u alle benodigde informatie. U kunt HIER ook direct contact met ons opnemen.