Rijksweg 959 - Elen

Gemengd gebruik

Ref: spir1132
Virtueel bezoek

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfsgebouwencomplex met Penthouse, loods en wellness/RB&B gebouw, er is vanalles mogelijk het geheel bestaande uit
1: hoofdgebouw, bedrijfsruimte met ca 500m2 kantoor en 280 m2 opslag/garage
penthouse (400m2) met terras (100m2),
brasserie (50m2), opslagkelders 140 m2,

2: Loods met 200 m2 bg en 200 m2 etage.
3: Wellness huis met wellness faciliteiten.

Het geheel is op hoog niveau afgewerkt met een groot aantal zonnecellen en een bijzonder laag EPC

Rijksweg 959 Elen (Dilsen-Stokkem) Op een uitstekende zichtlocatie tussen Maaseik en Dilsen-Stokkem staat dit volumineuze, luxe en multifunctionele object waar u wonen met werken kunt combineren.
De begane grond kan worden gebruikt als handelspand, praktijk, showroom, wellnesskliniek of horecapand en heeft een representatieve uitstraling. Op de eerste en tweede verdieping heeft u de beschikking over een stijlvol penthouse van circa 400m2 met alle denkbare luxe en een dakterras van circa 100m2.
Verder heeft ‘Residentie De Leeuw’ een souterrain maar liefst 500m2, deels ingericht als garage en met een lift die de kelder, begane grond en het penthouse met elkaar verbindt.
Ook het moderne pand aan de linkerzijde behoort tot het eigendom en aan de achterzijde ziet u onder andere een buitenzwembad, een rietgedekt poolhouse/gastenverblijf en een vrijstaand magazijn van circa 200m2.
Bezichtig het geheel online middels onze Matterport VR presentatie:

Hoofdgebouw: my.matterport.com/show/?m=SXNkzsH6zCR
Opslag: my.matterport.com/show/?m=sYHeDV2G9xs
Wellness gebouw: my.matterport.com/show/?m=FFHeVb67V1A

De uitstraling en potentie maken dit unieke object zeer interessant voor een ondernemer die zakelijk en privé geen concessies wil doen. De strategische ligging ten opzichte van Eindhoven, Roermond, Sittard, Parkstad, Maastricht, Genk en Hasselt is een van de vele voordelen van dit object. Via diverse uitvalswegen zijn Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Aken en Luik binnen een uur te bereiken.

Gebruik:

‘Residentie De Leeuw’ kent ongekend veel mogelijkheden. Zoekt u een horecabedrijf of bent u eigenaar van een tandartspraktijk, advocatenkantoor, wijnhandel, wellnesskliniek, kunstatelier of zoekt u een plek als handelspand met showroom? Dit zijn slechts enkele mogelijkheden van dit bijzondere object dat wordt gekenmerkt door grote, lichte ruimtes en een uitstekend afwerkingsniveau met waardevolle, duurzame materialen waaronder massieve parketvloeren, vloeren in kerkedallen (romeins verband), natuursteen, een lift, centrale muziekinstallatie, uitgebreide domotica, alarm, camerabewaking en beveiligde deuren.

Globale indeling:

Hoofdgebouw begane grond:

Het hoofdgebouw heeft een majestueuze inkomhal met een vide, trapopgang en de lift. Aan de rechterzijde is een handelsruimte van circa 50m2, ingericht als restaurant. Deze ruimte heeft een bar en staat in verbinding met een keuken en het grote terras.

In het linkerdeel van het hoofdgebouw ziet u twee aaneengesloten handelsruimtes van respectievelijk 75 en 88m2 met veel lichtinval door de grote ramen. Een van de handelsruimtes staat in verbinding met een lee-/kantoorruimte van circa 40m2 met openslaande deuren naar het terras. Verder zijn er in het hoofdgebouw een toiletgroep, een leefkeuken met bijkeuken en aan de rechter achterzijde zijn twee werk-/kantoorruimtes.

Hoofdgebouw penthouse:

Met de trap en lift is het penthouse van circa 400m2 te bereiken. Ook hier is het materiaalgebruik van zeer hoog niveau en ervaart u alle denkbare luxe. Vanuit de hal met natuurstenen vloer heeft u toegang tot de leefruimte van circa 75m2 verdeeld in een zitkamer, eetkamer en een luxe keuken met Miele inbouwapparatuur. Aan de achterzijde zijn een veranda en het terras met een gezamenlijke oppervlakte van circa 100m2.

U kunt geheel gelijkvloers wonen dankzij de slaapkamer, dressing en badkamer op de eerste verdieping. De slaapkamer is meer dan 40m2 en de naastgelegen badkamer van 39m2 is voorzien van prachtig, luxe sanitair. Verder zijn op deze verdieping een wasplaats en een berging.

Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping die uitstekend kan worden gebruikt als inpandig gastenverblijf voor familie, vrienden, zakenrelatie of au-pair. Het geheel bestaat uit een ruime slaapkamer, luxe badkamer en een relaxruimte.

Linkergebouw:

Aan de linkerzijde van het klassieke hoofdgebouw ziet een modern, geschakeld gebouw die in zijn geheel wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden. Het gebouw heeft een eigen entree met balie, toiletgroep, een geklimatiseerd magazijn van 34m2 en twee niet-geklimatiseerde magazijnen van 27 en 97m2. Het grote magazijn heeft een hoogte van 2.60 meter en een sectionaalpoort van 2.50 meter ten behoeve van levering van goederen. Op de eerste verdieping zijn twee kantoorruimtes van 33 en 30m2 met veel lichtinval en aan de achterzijde is een zonnig dakterras.

Souterrain:

Onder het hoofdgebouw en het linkergebouw is een souterrain met een gezamenlijke oppervlakte van circa 500m2. Het linkerdeel is ingericht als zeer ruime garage met een brede sectionaalpoort en een trap naar de ontvangstruimte op de begane grond. Onder het hoofdgebouw zijn een zeer ruime garage, diverse opslagruimtes, een sportruimte en technische ruimte gesitueerd. De degelijke bouw en aanwezige infrastructuur (elektra, riolering e.d.) vormen een uitstekende basis voor een invulling naar uw wens.

Magazijn:

Op het perceel staat een degelijk gebouwd magazijn van 20 x 10 meter met twee sectionaaldeuren, elektra, betonvloer en een vaste trap naar een zeer ruime bergzolder.

Zwembad met luxe poolhouse:

Naast het buitenzwembad staat een deels rietgedekt poolhouse/gastenverblijf met een prachtige uitstraling en alle benodigde comfort. Op de begane grond zijn een zitkamer met pelletkachel, een zeer ruime keuken en een badkamer. Vanuit de woonkamer kijkt u naar de slaapkamer op de eerste verdieping, te bereiken via een vaste trap.

Is uw interesse in dit bijzondere object gewekt en wilt u met de makelaar een bezichtiging ter plaatse? Neem contact op met Erik Bessems makelaardij BVBA voor een afspraak. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden en kansen om ‘Residentie De Leeuw’ een nieuwe invulling te geven


Kadaster
KADASTER Stad Dilsen-Stokkem, 3 afd. Elen, sectie B
KADASTRALE NUMMERS 91 D
KADASTRAAL INKOMEN (€) 0,00

Overstromingsrapport
Perceelscore of P-score: A
Gebouwenscore of G-score: A
Ligging in Signaalgebied: neen
Ligging in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied: neen

(A: geen overstroming gemodelleerd B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering C: kleine kans op overstromingen D: middelgrote kans op overstromingen)

Informatieplicht
EPC (KWH/M²) 90,00
ENERGIE CERTIFICAAT NUMMER 20140515-0001592935-00000017-7
STEDENBOUWKUNDIGE VERGUNNING UITGEREIKT Ja
VOORKOOPRECHT Nee
VERKAVELINGSVERGUNNING VAN TOEPASSING Nee
BESCHERMD ERFGOED Niet beschermd
OVERSTROMINGSGEVOELIG Geen
OVERSTROMINGSGEBIED Geen afgebakende zones
STEDENBOUWKUNDIGE BESTEMMINGWoongebied
Ligging woning

Bebouwing

Bouwjaar 2010
Aantal slaapkamers 4
Grond oppervlakte 4367 m²
Woonoppervlakte 965 m²

Comfort

Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Aantal garages 1
Aantal parkeerplaatsen 10

EPC gegevens

EPC n° 20140515-0001592935-00000017-7
EPC waarde 90 kWh/m²
90

Geografische info

Rijksweg 959 , Elen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt