Rue des Ecoles 69 - Gemmenich

Villa-landhuis

Ref: spir1021
Virtueel bezoek

Omschrijving

Rue des Ecolles 69

Aan de rand van het karakteristieke dorp Gemmenich tegen de Voerstreek aan gelegen verkopen wij deze hoogwaardige woonboerderij ingericht als groeps accomodatie met 25 slaapplaatsen over 9 slaapkamers met 5 badkamers. Uiteraard is wonen ook mogelijk.
Gebouwd in vakwerkstijl, fraai, rustiek maar met klasse hedendaagse producten afgewerkt voor een onderhoudsarm eigen gebruik en/of verhuur.

Bezichtig het gebouw in VR via deze link my.matterport.com/show/?m=pbwwH3ByQSg

De originele vakwerkwoning dateert uit 1700. In 1800 is er een breukstenen schuur aan vast gebouwd en in 2007 hebben de eigenaren het hele complex volledig totaal gerestaureerd. Eigenaar Philippe is van beroep vakwerkrestaurateur, en dat zie je. Een waar staaltje vakmanschap! De breukstenen voorzijde doet het misschien niet vermoeden, maar in het hele pand komt de houten vakwerk constructie terug. Er is gerestaureerd met kwalitatief hoogwaardige producten.

Het gevoel in de woning is meteen goed. Veel natuurlijke materialen; diverse soorten hout, authentieke vloertegels, leem, en dit gecombineerd met een duurzaam en smaakvol interieur zorgt ervoor dat u hier heel aangenaam kunt wonen/vertoeven.

De woning heeft een voordeur, maar zoals het goed Limburgs gebruik betaamt, gaan de meeste gasten gewoon binnen via de achterdeur. U komt dan meteen in de gigantische leefruimte. Met ca. 120 m2 heeft u hier een zee aan ruimte. Op de vloer ligt de originele Limburgse plavuis, het plafond is van hout en door de hele ruimte heen staan diverse houten steunpilaren. De smaakvol aangebrachte verlichting zorgt er mede voor dat het een hele sfeervolle en warme leefruimte is. In deze leefruimte bevindt zich zowel het zitgedeelte alsook het eetgedeelte en de open keuken. Aan de ene zijde is de zithoek ingericht rondom de centraal geplaatste houtkachel. In het midden van de ruimte staan twee lage houten eettafels. En aan het andere eind van de leefruimte bevindt zich de open keuken. De keuken van het merk Boretti is niet alleen mooi, hij is ook nog eens erg functioneel en zeer goed geoutilleerd! Met alle gemak kan een maaltijd bereidt worden voor 25 personen. In de bijkeuken, gelegen achter de keuken bevindt zich verder nog voldoende opbergruimte en een extra koelkast en vriezer.

Vakantiewoning Chez Philippe beschikt in het totaal over 9 slaapkamers en 6 badkamers. 2 slaapkamers en 1 badkamer bevinden zich op de begane grond, de overige kamers en badkamers bevinden zich allen op de eerste verdieping. Iedere slaapkamer heeft een geheel eigen interieur. Wat ze allen gemeen hebben zijn goede bedden en veel hout! Verder is het thema van de kamer terug te vinden in de naam van de kamer. Wilt u een romatische 2-persoonskamer? Dan staat het hemelbed voor u klaar in de kamer genaamd “Romance”. Liever een kamer op de begane grond in een rustige sfeer? Reserveer dan de “Provence” . En of u nu met 6 volwassenen of kinderen bent, in de kamer “Jeunesse” wil iedereen wel in het custom made stapelbed liggen. Kortom, voor ieder wat wils.

Buiten is er bij Chez Philippe ook voor ieder wat wils. Er is een groot overdekt terras dat te bereiken is vanuit de keuken. Het terras is aan drie zijden besloten waardoor het er vele maanden per jaar heerlijk toeven is. Verder zijn er ook voldoende buitenactiviteiten mogelijk bij de woning zelf of in de directe omgeving.


Zolder. Ruime zolder eventueel om te bouwen tot een prive loft....

Buiten, ruim perceel, buitenberging met potentieel verbouwd te worden tot extra woonruimte, de basis hiervoor is al gelegd.

CV ruimte met Pellet c.v. gevoed vanuit een bunker met voldoende opslag voor een half jaar pellets.
Zeer modern opgezet.

De volgende faciliteiten biedt het object:
Een Jeu de Boules baan
Een zandbak
Een vaste barbecue (houtskool zelf meenemen)
Een afspuit plek voor fietsen
Een overdekte ping-pong tafel
Het zweedse gezelschapspel Kubb
Een kruidentuintje
Een waterpartij
En natuurlijk niet te vergeten het grote overdekte terras!

Het geheel is opgezet als beleggingsobject in groepsaccomodatie. Er is een zeer mooie omzet mogelijk, het object is altijd zeer goed verhuurd geweest, door de Corona perikelen is de omzet momenteel minder. Cijfers zijn ter inzage beschikbaar.

Kijk naar de eigen website op chezphilippe.nl/

Bebouwing

Bouwjaar 1900
Renovatiejaar 2007
Aantal slaapkamers 9
Grond oppervlakte 1901 m˛
Woonoppervlakte 350 m˛

Comfort

Verwarming Pellets
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Recente bestemming Niet ingegeven
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op overeen te komen

Geografische info

Rue des Ecoles 69 , Gemmenich
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt