Raymond Lambertslaan 4 - Keerbergen

Villa-landhuis

Ref: spir1108
Virtueel bezoek

Omschrijving

Raymond Lambertslaan 4 Keerbergen

Geeft u nieuw elan aan dit prachtige eigendom in Keerbergen, wat vele jaren is gekend als het voormalig sterrenrestaurant ‘The Paddock’? Met een bewoonbare oppervlakte van 660m2 en een perceel van maar liefst 6.558m2 kunt u hier uitzonderlijk wonen, wonen met werken combineren én uw zaak in een stijlvolle setting vestigen. De architectuur van het gebouw straalt elegantie uit en diverse authentieke elementen aan de binnenzijde zijn behouden. De vele, grote ramen bieden prachtig uitzicht naar de rondom gelegen tuin en de hoge bomen zorgen voor privacy.

Dankzij de situering ten opzichte van Brussel (30 minuten), Mechelen (20 minuten), Leuven (20 minuten) en Antwerpen (35 minuten) is dit een strategische locatie om te wonen én werken. Keerbergen is gunstig gesitueerd ten opzichte diverse uitvalswegen en alle benodigde voorzieningen, waaronder een golfclub, zijn aanwezig. De bebouwing in de directe omgeving bestaat uit vrijstaande villa’s op grote, bomenrijke percelen.

Indeling:

Begane grond:

Dubbele deuren geven toegang tot de ruime inkom die in verbinding staat met twee kamers, die gebruikt kunnen worden als werk- of zitkamer. Volg de hal langs de balie naar een tweede hal waaraan het dames- en herentoilet met portaal grenzen.

Aan de rechterzijde is de woonkamer gesitueerd voorzien van een grote haardpartij, halfronde serre en een extra (zit)kamer. Voorheen is de woonkamer gebruikt als eetzaal ten behoeve van het restaurant.

De chef had een zeer ruime keuken tot zijn beschikking, die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld of samengevoegd tot een grote woonkeuken. Net als in het woongedeelte zijn er openslaande deuren naar de tuin.

Kelder:

Er zijn twee trappen naar de kelder die onder een groot deel van het object gesitueerd is. Er zijn diverse opslagruimtes, zeer geschikt als provisieruimte en wijnkelder. Ook is hier een badkamer gesitueerd.

Eerste verdieping:

De trap in de inkom geeft toegang tot de eerste verdieping, ingedeeld als inpandig appartement. Zo treft u hier een woonkamer, keuken, eetkamer, zit-/werkkamer, drie slaapkamers, een toiletruimte en twee badkamers. Net als op de begane grond heeft u hier alle ruimte om de ruimtes in te delen en naar eigen smaak te moderniseren. Er zijn meerdere balkons, te bereiken via openslaande deuren, en door de grote ramen geniet u van het uitzicht naar de tuin.

Tweede verdieping:

In de woonkamer op de eerste verdieping is de trap naar de tweede verdieping. Onder het schuine dak zijn een overloop, drie slaapkamers, een slaapkamer met en-suite badkamer en een aparte badkamer. De ramen in de dakkapel zorgen voor veel lichtinval en veel effectieve ruimte in de verschillende kamers.

Exterieur:

Dit bijzondere object staat op een perceel van maar liefst 6.558m2. de vele, hoge bomen en de parkachtige tuin zorgen voor een stijlvolle ambiance. Omliggende bebouwing staat op verre afstand waardoor privacy gewaarborgd is. De grote inrit sluit aan op de bezoekersparkeerplaats en de bij inrit aan de linkerzijde valt uw oog op het bijgebouw met vier garages.

Het object is gesitueerd op een prachtig perceel en biedt veel potentieel om te wonen, voor een vrij beroep, horeca of een combinatie van wonen en werken.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1937;
- Woonoppervlak: 567 m²;
- Perceel oppervlak: 6185 m²;
- Gelegen in woonpark op toplocatie;
- Op korte afstand van Brussel en Antwerpen;
- Voormalig restaurant "de Paddock"
- Bostuin;
- Vrijstaande garage;

Energieprestatie en binnenklimaat (EPB-EPC)
Unieke code: 20211002-0002470630-res-1
Kengetal (KWh/m²): 368
De elektrische installatie: niet conform

Informatie stedenbouwkundige voorschriften
Voorkooprecht: nee
Stedenbouwkundig uittreksel: verkregen
Bestemming: woonpark
Dagvaardingen uitgebracht: nee

Overstromingsgevoelige gebieden
O-PEIL: Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

Beschermd erfgoed
GEÏNVENTARISEERD ERFGOED: Nee
BESCHERMD ONROEREND ERFGOED: Nee

Bebouwing

Bouwjaar 1937
Aantal slaapkamers 5
Grond oppervlakte 6185 m²
Woonoppervlakte 567 m²

Comfort

Verwarming Stookolie

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied Het object werd tot voor enkele jaren als restaurant gebruikt met bovenwoning
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Beschermd pand? Ja

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

EPC gegevens

EPC n° 20211002-0002470630-res-1
Energieklasse label D
EPC waarde 368 kWh/m²
368

Geografische info

Raymond Lambertslaan 4 , Keerbergen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt