Virtual Reality

 

DE IMPACT VAN DIGITALISERInG

Internet zorgde zonder meer voor een aanhoudende revolutie in onze samenleving. Een cascade van innovaties volgen mekaar op in een razendsnel tempo. Het bemiddelen van vastgoed zit in het hart van deze (r)evolutie.


In het pré internettijdperk hadden vastgoedmakelaars vooral veel oog voor de etalage van hun kantoor, en werden advertenties voor krantjes en weekbladen met zorg gekozen. Kopers bezochten vastgoedkantoren om hun aanbod te kennen in hun zoektocht naar de juiste woning.


Vandaag is die verplaatsing veel minder een must. Het internet biedt je een allesomvattend beeld van aangeboden woningen. Met een paar muisklikken vindt je elk mogelijk droomhuis, met beschrijvingen, plannetjes, foto’s…En ook hier evolueren de mogelijkheden razendsnel. Wie kon zich een paar jaar geleden voorstellen dat je een levensechte foto van je droomwoning na verbouwing kon zien… Dit alles heeft het makelaarsberoep ingrijpend veranderd. De grote uitdaging bestaat erin elke woning met zijn kwaliteiten op een juiste manier aan te bieden aan de juiste kandidaten.


Erik Bessems Makelaardij gaat deze uitdaging graag aan. Daarbij is vernieuwing het sleutel?woord: wie doet wat al de anderen doen, slaagt er niet in zich te onderscheiden. Wij geloven op de eerste plaats in een perfecte voorstelling van uw woning.

Virtual Reality met behulp van Matterport en 3D-wandelingen evenals Professionele vastgoedfotografie, ,  zijn een must. Van ieder device uit even door je nieuwe thuis wandelen maken wij mogelijk. Het zou een must moeten zijn.

Eén muisklik verder vind je alle relevante informatie over energiezuinigheid, milieu, vergunningen…

Deze complete info moet nog op de juiste manier bij de kandidaat?kopers gebracht. Daar zorgt onze social media manager voor. Via een slim gebruik van Facebook zorgen we ervoor dat uw woning op de juiste manier op het scherm verschijnt van de juiste kandidaat kopers. Een beleid waar we sterk op inzetten, en in uitblinken. Want de advertentie in de krant kan dat allang niet meer.


Wie gecharmeerd is door één van onze panden, wordt van meet af aan top geinformeerd,  niet alleen beschikken we over erg volledige informatie van elke woning, we denken ook mee of een woning een passende thuis kan zijn. Daarbij lopen we graag the extra mile.

We hebben verzekerings- en financieringsadvies partners en ook voor uw sleutelklare nieuwbouwwoning hebben wij de juiste specialisten om mee samen te werken.


Zo omringen we verkopers en kopers met de juiste service, om straks voor een perfecte match te zorgen. Daar gaan we voor, daar doen we het voor.

 

Matterport is het meest complete systeem van woningscannen en weergeven in 3D en virtual reality.

Zo goed als al onze presentaties zijn in virtual reality te zien.

 

Wij stellen cardboards ter beschikking aan onze klanten waarmee ze met hun slimme telefoon de woning in Virtual reality kunnen bekijken klik op de foto voor de uitleg.